Gairebé 70 ciclistes participen a l’Open Infantil de BTT 2011

L’Open Intantil de BTT organitzat per l’escola de ciclisme One to One acull a gairebé 70 participants tot i que coincideix amb la bicicletada organitzada per l’Ajuntament en el marc de la Festa Major.

Nens i nenes fins el 14 anys han participat en l'Open Intantil // Escola One to One

Nens i nenes fins el 14 anys han participat en l'Open Intantil // Escola One to One

Per cinquè any consecutiu, l’Open Intantil de BTT ha arribat a Molins de Rei amb un objectiu molt clar segons un dels entrenadors de l’entitat organitzadora, Josep Colomina: “Hem d’apropar el món de la bicicleta de muntanya als més petits de la casa”, deia en declaracions a Viu Molins de Rei.

L’objectiu no era fàcil. Enguany la tradicional bicicletada organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc de la Festa Major ha coincidit amb l’Open Infantil i, en certa manera, li ha restat importància. “Hem tingut contactes amb l’Ajuntament per tal de que això no torni a passar l’any vinent”, deia Colomina que alhora es congratulava de que “aquest any, per primera vegada, l’alcalde ha vingut al repartiment de premis”.

Tot i aquest entrebanc, 68 nens i nenes fins els 14 anys han participat en la competició la qual “ha portat molts ciclistes d’arreu de Catalunya” en una disciplina que cada vegada “porta a més nens a les curses” i que, poc a poc, “està arrelant a Molins de Rei”.

 

La tasca de tots els col·laboradors de l'escola ha estat clau en aquest 5è Open Infantil // escola One To One

La tasca de tots els col·laboradors de l'escola ha estat clau en aquest 5è Open Infantil // Escola One To One

Recomanacions personalitzades