El passat sobre rodes per la Festa Major

El passat torna a Molins de Rei en forma de vehicles. La primera Trobada de vehicles clàssics a Molins de Rei es va celebrar el passat diumenge a la Plaça de la Llibertat en el marc de la Festa Major.

Porsche clàssic // Ana Maria Masgrau

Porsche clàssic // Ana Maria Masgrau

80 vehicles de tot tipus entre cotxes, motos, camions i autocars van participar en aquesta trobada. Segons ha informat l’entitat organitzadora, la colla Raconet 4, ha donat molta importància al fet de que el 90% dels participants eren de Molins de Rei. Durant tot el matí, la plaça es va omplir de curiosos i curioses que observaven aquesta mostra de vehicles clàssics. Els assistents, a més de veure cotxes, van rebre un esmorzar.

A partir de les 12:30 del matí, es va donar el tret de sortida al cercavila, on tots els vechicles van passejar-se pels carrers de Molins de Rei. L’alcalde, Xavi Paz, va ser l’encarregat de donar la sortida als vehicles del recinte amb la senyera com a bandera de partida.

La colla del Raconet 4 va declarar a Viu Molins de Rei que “se sent satisfeta pel bon ressò que ha tingut a la vila aquesta Trobada de Clàssics de Molins de Rei” i valora positivament “l’ajut de l’Ajuntament, de les firmes comercials i de col·laboradors desinteressats”. El bon temps també va acompanyar durant tota la jornada i va ser un dels factors claus per a l’èxit de l’esdeveniment.

 

Recomanacions personalitzades