Incendi sense ferits al Camí Antic de Santa Creu d’Olorda

S’ha produït un incendi als baixos del número 13 del carrer Camí antic de Santa Creu d’Olorda. Un vehicle estacionat a l’interior del local s’ha cremat, i fins aquest moment es desconeixen les causes. No obstant, no hi ha hagut cap afectat pel foc.

L'automóvil del RACC en el moment que carguen el cotxe incendiat // Laura Herrero

L'automóvil del RACC en el moment que evacuen el cotxe incendiat // Laura Herrero

Segons ha informat Ràdio Molins de Rei, al voltant de les 12:40h d’aquest matí, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha rebut un avís d’un veí que sentia olor de fum. La policia s’ha desplaçat al domicili i ha comprovat l’olor de fum i que la porta dels baixos estava molt calenta. Immediatament han trucar als bombers, han informat als propietaris del local de la situació i se’ls ha avisat per tal de que facilitessin l’entrada als efectius d’extinció.

El dispositiu encarregat d’apagar l’incendi i prevenir les conseqüències ha estat format per 4 cotxes de la Guàrdia Urbana, 4 camions de Bombers, 2 vehicles de Mossos d’Esquadra i una ambulància del 061.

A les 13:20 l’incendi ja ha estat extingit, el vehicle ha quedat calcinat però l’edifici no ha quedat afectat. No hi ha hagut ferits. No obstant, segons fonts del consistori molinenc, els nens i nenes de la llar d’infants “El Rodó”, que es trobaven just davant del lloc dels fets han estat desplaçats a les aules més llunyanes del local per qüestions de seguretat.

La Guàrdia Urbana ha tallat l’accés a aquest carrer i ha acordonat la zona fins que ha passat el perill. A les 16:30 s’ha dut a terme l’evacuació del cotxe del garatge amb el servei de la grua.

Recomanacions personalitzades