El CN Molins de Rei celebra 40 anys

El CN Molins de Rei va inaugurar el passat 9 de setembre una exposició sobre els seus 40 anys d’història. El recull de fotografies, premis i diversos objectes, exposat a Ca n’Ametller, fa un repàs dels inicis i evolució de la piscina molinenca.

 

La inauguració de l'exposició va servir per retre homenatge a polítics implicats amb l'esport // J.R.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de molts noms de la política local durant aquests passats 40 anys, així com amb el president de la Federació Catalana, Enric Bertran, i la presidenta del club, Magda Janés, la qual va dedicar el seu discurs a recordar tota la història de la piscina, fent menció de tots els presidents que aquesta ha tingut. Magda Janés també va recordar “les bones posicions que sempre han mantingut els esportistes de les diferents seccions del club”, així com futurs projectes. Entre ells destaca la intenció de crear una secció de natació sincronitzada.

El president de la Federació Catalana va emfatitzar la importància de la col·laboració del CN Molins de Rei amb la Federació, ja que “és una piscina amb la qual sempre podem comptar”.

Des del club es va voler fer un reconeixement a la bona relació que sempre s’ha mantingut amb l’Ajuntament, ja sigui amb els alcaldes o amb els diferents regidors d’esports que han passat per la Casa de la Vila. Aquests van ser obsequiats amb un trofeu a l’estil del club. Els personatges que van rebre aquesta distinció van ser Lluís Puiggarí, ex-alcalde; Antònia Castellana, ex-alcaldessa; Joan Janés, ex-regidor d’esports, ex-president i actual president d’honor del club; Casimir Boy, ex-alcalde; Pere López, ex-regidor d’esports; Josep Janés, ex-alcalde; Jordi Tarragó, ex-regidor d’esports; Carles Martínez, ex-regidor d’esports; Ester Espinosa, ex-regidora d’esports; Ivan Arcas, ex-alcalde; Òscar Navarro, ex-regidor d’esports; Víctor Puntas, ex-alcalde i ex-regidor d’esports, i Xavi Paz, actual alcalde i regidor d’esports de Molins de Rei.

L’exposició, que ha anat a càrrec de Toni Moreno, es troba aquests dies a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller.

Recomanacions personalitzades