Comença la lliga de Tercera Catalana

Els dos equips de futbol de la vila lluitaran per mantenir la categoria aquesta temporada. L’Atlètic Incresa guanya el seu primer partit mentre que el Molins de Rei CF veu el seu matx ajornat.

Sense vagues entre els futbolistes, aquest cap de setmana s’ha donat el tret d’inici a la majoria de les competicions del futbol humil de Catalunya. Dos dels tres equips de Molins de Rei estaran a Tercera Catalana, la Segona Territorial de l’any passat. Tot i la reestructuració feta per la Federació Catalana de Futbol i el canvi de nom, en un principi no hi ha gaire diferència entre el nivell dels equips de la lliga de l’any passat i el nivell que hi ha enguany.

A priori, Ciutat Cooperativa, Vinyets – MolíVell i Peña Unión Málaga semblen possibles favorits per fer-se amb el títol. Encara que en aquestes categories els canvis gairebé totals de plantilles d’un any per l’altre són molt freqüents i mai es pot fer un pronòstic clar.

Els equips de la vila lluitaran per aconseguir la permanència ja que el Molins de Rei CF ja ho va passar molt malament per aconseguir-ho la temporada passada i l’Atlètic Incresa és un equip nou a la categoria.

Primera victòria de l’Atlètic Incresa

Els del Barri del Canal han aconseguit una victòria de valor en un camp on sempre és complicat puntuar, el del Castellbisbal. L’1 a 3 demostra que els blanc i blaus parteixen amb l’avantatge de donar-li continuïtat al grup que va aconseguir l’ascens la temporada passada.

Per la seva banda, el Molins de Rei Club de Futbol es va veure afectat per la vaga dels àrbitres en les categories més humils i el col·legiat, Marc Nieves, no es va presentar a Sant Boi de Llobregat. Els de Joan Garcia van veure aplaçat el seu partit en un dels camps més complicats de la categoria, el del Ciutat Cooperativa, equip que va veure néixer futbolísticament al l’ex-capità de l’Espanyol, Dani Jarque.

Recomanacions personalitzades