Els Gegants s’escapen de la pluja a Centelles

Els Gegants Nous es van desplaçar el passat diumenge a Centelles (Osona) per participar en la trobada gegantera del municipi. La pluja va estar a punt d’impedir la festa, però finalment es va poder fer. La propera sortida dels Gegants serà a Montornès del Vallès.

En Bernat i na Candelera van passejar pels carrers de Centelles // Ricard Vinyets

La població osonenca de Centelles ha estat la primera sortida dels Gegants aquest mes de setembre després del viatge d’agost a Alaior (Menorca). A Centelles, en Bernat i na Candelera van participar en la trobada gegantera que es celebra cada any al municipi. Quatre gotes van amenaçar amb aigualir la festa al poc de començar, però el temps finalment es va comportar i va permetre que els gegants poguessin sortir pels principals carrers de Centelles, “una de les poblacions que més han visitat els gegants al llarg de la seva història”, expliquen des de la Colla Gegantera de Molins de Rei.

La propera sortida de la Colla serà el proper diumenge 18 de setembre, a Montornès del Vallès.

Recomanacions personalitzades