Menshen Iber celebra el seu quinzè aniversari a Molins de Rei

La companyia de taps i tancaments per a productes comercials Menshen Iber va inaugurar fa quinze anys la seva planta de producció a Molins de Rei i aquest estiu ha celebrat l’aniversari amb una jornada de portes obertes i un missatge de confiança en temps de crisi.

L’1 de juliol de 1996 s’inaugurava la planta de Menshen Iber al polígon El Pla de Molins de Rei. El mateix dia, 15 anys després, un acte institucional acompanyat de portes obertes va servir per celebrar l’aniversari. Una placa commemorativa és el record que ha quedat visible de l’efemèride de Menshen Iber, una companyia amb seu central a Finnentrop (Alemanya), familiar i global especialitzada en la fabricació, distribució i comercialització de taps i tancaments -packaging- per a productes de la llar, cosmètica, farmàcia, productes químics i alimentació. A més de la planta de producció a Molins de Rei, la companyia té fàbriques a Alemanya, Rússia, Estats Units, Xina i Mèxic, a més d’una xarxa d’oficines comercials en altres països.

A l’acte de celebració va assistir el president de la companyia, Knut Menshen, i el director general de la planta de Molins de Rei, Ramón Pradas, qui va destacar les noves tecnologies que s’han incorporat en els últims temps a la fàbrica. El director de l’empresa, Knut Menshen, va llençar un missatge de confiança i va assegurar que “tot i la situació econòmica dels últims anys s’ha apostat per la planta de Molins de Rei”. Menshen va voler aportar així una pinzellada positiva i d’agraïment als seus clients, proveïdors i institucions presents a l’acte.

Per part de l’Ajuntament de Molins de Rei va assistir l’alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals. La importància de l’empresa va quedar demostrada al comptar també amb la presència de Susana Tintoré, directora d’Invest Catalonia en representació de la Generalitat de Catalunya i Peter Moser en representació de la Cambra de Comerç Alemanya a Barcelona.

Recomanacions personalitzades