La pluja de milions torna a Pallejà

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional reparteix 2.400.000 euros al municipi veí de Pallejà pocs mesos després de ser el lloc on va caure la Grossa de Nadal.

L'administradora amb una de les agraciades // Ajuntament de Pallejà

Per segon cop en menys d’un any la sort reparteix milers d’euros entre els ciutadans de Pallejà. Aquest cop ha estat el Primer Premi de la Loteria Nacional amb el número 24.135. El sorteig de dissabte va repartir al municipi 2.400.000 euros, 60.000 euros per dècim. “Venuts un a un”, explica Rosa Xancó de l’administració nº1 de Pallejà, “els diners han estat molt repartits”. Tan repartits que hi ha algun dels agraciats que és la segona vegada que li toca en menys d’un any.

Es dona la coincidència que el passat desembre ja va caure a Pallejà la grossa de Nadal amb el número 79.250 i es van repartir al municipi 180 milions d’euros. En aquella ocasió els dècims van ser venuts al Bar Nuevo Maldonado del municipi.

Recomanacions personalitzades