L’empresa Estudio Marcas s’instal·la al polígon El Pla

Una empresa dedicada a la venda de roba i complements de primeres marques per internet s’ha instal·lat al polígon industrial El Pla. La companyia ha llogat una nau de 857 metres quadrats on agruparà tota l’activitat industrial i comercial.

L’empresa Estudio Marcas ha llogat una nau industrial al polígon El Pla, on ha traslladat tota la seva producció. L’empresa, amb 30 anys d’història, dedicada a la importació, exportació i venda per internet de roba i complements de primeres marques, es trobava fins ara amb la seu logística a Sant Feliu de Llobregat i les oficines a Barcelona. Des d’ara, Estudio Marcas unifica les seves oficines, magatzem i espai de venda als clients. La nau, al carrer Llobregat, compta amb accés independent a les oficines i té 560 metres quadrats de planta destinats a magatzem i 297 a una planta superior acondicionats per ser utilitzats com oficines.

La consultora immobiliària Jones Lang LaSalle ha assessorat l’operació de lloguer de la nau de 857 metres quadrats situada al polígon El Pla. El director del departament d’Industrial i Logística de Jones Lang LaSalle a Catalunya, Luis Guardia, assegura que “amb el trasllat a la nova seu, Estudio Marcas aconsegueix millorar la seva productivitat i consolidar el seu constant creixement en el món de la importació i exportació a través d’internet”.

Recomanacions personalitzades