El bàsquet molinenc afronta una temporada exigent

Després de conèixer el calendari d’aquesta temporada, tant el sènior masculí com el sènior femení tindran un any complicat en la primera temporada de la història amb els dos equips a Segona Catalana.

Com la temporada passada, el sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei es tornarà a veure les cares amb els equips de la província de Tarragona. Això complica la temporada en dos aspectes: el primer, que els desplaçaments llargs signifiquen un esforç econòmic i personal per uns jugadors que són totalment amateurs i no reben cap compensació econòmica per jugar; i el segon és que, com és sabut en el món del bàsquet territorial, les pistes tarragonines són molt complicades pel seu ambient i per la influència que s’exerceix sobre els àrbitres dels partits.

A més a més, els de Juan Couto també es veuran les cares amb vells coneguts del Baix Llobregat com el Pallejà, el Castelldefels o el Martorell B. L’equip haurà de ser més consistent que l’any passat, on es van salvar a fases, per aconseguir la permanència. Amb aquest objectiu, la secretaria tècnica ha aconseguit la incorporació de Jordi de Ugarte, que torna al CE Molins de Rei després de tres temporades al Cornellà i de Lluís Velez, que torna a casa després d’una temporada a La Palma.

El sènior femení lluitarà per la permanència

La gran temporada de les de Pere Galimany ja és passat i ara toca lluitar per la permanència en el seu primer any a Segona Catalana. De la mateixa manera que passa amb el masculí, l’equip haurà d’afrontar desplaçaments llargs per jugar contra equips com Mollerussa, La Seu d’Urgell, Cervera, Vilanova i la Geltrú o Balaguer. Noves incorporacions intentaran donar el salt de qualitat que necessita un equip quan puja de categoria.

Si no hi ha res que ho impedeixi, el sènior masculí començarà la temporada el proper 18 de setembre al Poliesportiu Municipal contra el Casal Vilafranca mentre que el femení esperaran una setmana més per debutar, també a casa, contra el CB Seca Sant Pere.

 

Recomanacions personalitzades