Francesc Muñoz aconsegueix dos èxits pel CA ComeKM

L’atleta molinenc aconsegueix la segona posició a la Challenge BCN 10km i la victòria l’última cursa disputada a Andorra.

L’edat no és excusa per no practicar atletisme. Bona mostra d’aquest fet és l’estat de forma de l’atleta molinenc Francesc Muñoz, el qual segueix aconseguint èxits pel Club Atlètic ComeKm a la categoria de veterans. L’últim ha estat la segona posició a la Challenge BCN 10 km, una competició de resistència amb prestigi internacional formada per curses tant importants com la de la Mercè, la Jeain Boutin o la multitudinària Nike Bombers.

Èxit individual i col·lectiu a l’última cursa a Andorra

El passat 10 de Juliol Muñoz va aconseguir la primera posició de la seva categoria a la cursa de Mig Fons d’Andorra. L’èxit no va ser només individual ja que el club de Molins de Rei del qual forma part, el Club Atlètic ComeKm, va aconseguir la victòria per equips amb un conjunt format pel propi Muñoz, Paco Domínguez, Miquel Franco, José María Moreno, Javier López, Juan Carlos Blanco i Pedro López.

Recomanacions personalitzades