Joan Moreno aconsegueix el subcampionat de Catalunya de salt de llargada

El molinenc Joan Moreno ha finalitzat en segona posició el campionat de Catalunya de salt de llargada. Pol Navas i Marc Corro també han fet uns grans campionats.

Joan Moreno participant al campionat de Terrassa on va aconseguir el subcampionat de Catalunya // Atletisme Molins de Rei

Bones noticies per l’atletisme de Molins de Rei. El passat cap de setmana Joan Moreno va aconseguir la medalla de plata al campionat de Catalunya en categoria aleví. Moreno va aconseguir un salt de 4,51 metres en la modalitat de llargada. A més a més, el mateix Moreno va aconseguir la tercera posició a la prova de 60 metres llisos amb un temps de 9.00 segons. Amb dues medalles, el jove molinenc aconsegueix emergir com una de les grans promeses de l’atletisme de la vila.

Bona actuació de Navas i Corro en les seves modalitats

El potencial de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei no es redueix a la qualitat d’un sol atleta. Bona mostra d’això va ser la victòria al campionat de Catalunya de Clubs i fa uns dies les bones actuacions de Pol Navas i Marc Corro al campionat de Catalunya ho han tornat a demostrar.

Navas ha signat un cinquè lloc en 80 metres llisos fent un temps de 10.73 segons i una setena posició en salt de llargada amb una marca de 4,63 metres. De la seva banda, Corro ha finalitzat setè la prova de salt de d’alçada superant els 1,44 metres però no s’ha classificat per la final de 80 metres llisos, només per 29 centèsimes de segon. Tots dos ho han aconseguit en categoria infantil.

Recomanacions personalitzades