El teatre creix a Molins de Rei amb una nova escola

Neix una nova escola de teatre a Molins de Rei. Es tracta de Créixer Teatre, un projecte de Marien Breis i Ferran Botifoll que compta amb la col·laboració de diverses entitats de la vila i que no pretén convertir-se en un grup per actuar de cara al públic.

Créixer és una escola de teatre atípica, perquè no es limita a la tècnica de la interpretació, sinó que aposta pel teatre com a via d’autodescobriment, complement educatiu i creixement personal”. És així com descriuen Créixer Teatre els seus propis creadors, Marien Breis i Ferran Botifoll. Els tallers conjuguen activitat física, expressió corporal, oral, musical i plàstica, relaxació, convivència, creativitat i joc dramàtic entre d’altres activitats.

Però aquests no són uns tallers únicament per a nens i joves, sinó que també s’organitzaran grups per adults i gent gran. La intenció no és formar una persona com a actor professional ni muntar obres de teatre com a grup local, ja que segons defensen els seus fundadors, ja hi ha grups de teatre a la vila. “Es tracta de passar-ho bé i descobrir els beneficis del teatre, que tant són interns com externs”, diuen els seus creadors.

Els grups es divideixen per edats i la franja de participació és a partir dels 4 anys. Segons el grup l’horari serà un o un altre, però l’espai serà sempre la sala de l’Agrupació Folklòrica. La quota general serà de 30€ al mes i de 25€ per als socis del CEM, l’Agrupa, el Foment, La Peni o qualsevol associació de veïns de la vila. Les inscripcions estan obertes a través del correu electònic  creixerteatre@gmail.com.

Recomanacions personalitzades