Alba García queda segona al Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística

La molinenca Alba García finalitza segona al Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística en categoria escolars. Aquests resultats arriben en el moment més complicat de la història del Club Gimnàs Molins de Rei, quart per clubs de Catalunya.

Alba García al podi del Campionat de Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Alba García al podi del Campionat de Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Diuen que el talent i la feina ben feta no tenen fronteres ni rivals. Mentre el Club Gimnàs Molins de Rei es troba en una situació més que complicada donada pel tancament del Molí, lloc on entrenaven, les seves esportistes segueixen aconseguint magnífics resultats portant el nom de Molins de Rei arreu de Catalunya.

Aquest cap de setmana Alba García ha aconseguit la segona posició al campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística en categoria escolars. A més a més, l’equip format per la mateixa García, Fiona Serra, Maria Cobler i Aina Galzeran ha aconseguit la quarta posició per clubs quedant-se a un pas del podi. Per la seva banda, Fiona Serra ha aconseguit la vuitena posició en nivell A4 (mateix nivell de García) i Leire Martínez i Martina Belmonte han aconseguit la desena i catorzena posició respectivament en nivell B4.

La presidenta del Club Gimnàs Molins de Rei, Isabel Gabaldà, va  fer pública la seva alegria en el context que té el seu club actualment, sense lloc per entrenar, mitjançant el seu perfil de Facebook: “Les millors notícies que ens podíeu donar!” comentava Gabaldà al assabentar-se de la bona notícia per l’esport de Molins de Rei.

Després de quedar-se sense instal·lacions, el club va valorar si deixar les competicions o no però finalment “gràcies als clubs de Can Massallera de Sant Boi de Llobregat i al de Les Moreres d’Esplugues que ens han acollit” les molinenques han participat al Campionat de Catalunya i també ho faran al Campionat d’Espanya de la disciplina ja que podran continuar entrenant. Això sí, fora de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades