El taller d’arts plàstiques del Cercle Artístic exposa els seus treballs

Entre el 3 i el 25 de juny es podran veure a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès les obres dels alumnes del taller d’Arts Plàstiques, organitzat pel Cercle Artístic de Molins de Rei. La inauguració és aquest divendres 3 de juny a les 19 hores.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 18 a 20 h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h. Conjuntament a la inauguració d’aquest divendres 3 de juny a les 19 hores  es farà l’entrega de diplomes als alumnes que han participat en l’edició del curs 2010-2011. Les obres s’exposen fins el dissabte 25 de juny a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès, a la plaça Pompeu Fabra.

El Taller d’Arts plàstiques, en el qual han participat un total de 12 alumnes, forma part del projecte Joves Creadors, del Pla Local de Joventut 2010-2013, el MOU!3, i té com a objectiu oferir un espai formatiu en arts plàstiques. Està dirigit per Esteban Fernández, soci de l’entitat organitzadora.

Recomanacions personalitzades