Victor Puntas defensa el seu equip com "el millor per tirar endavant el municipi"

Un sopar de germanor va servir per celebrar l’acte de cloenda de la campanya electoral d’Esquerres per Molins de Rei, on el seu candidat a l’alcaldia va mostrar-se satisfet i content de la feina feta durant aquestes setmanes.

Victor Puntas va adreçar-se als assistents al sopar fet al passeig del Terraplè // Jordi Capdevila

Aquest divendres, el passeig del Terraplè Un sopar de germanor va servir per celebrar l’acte de cloenda de la campanya electoral d’Esquerres per Molins de Rei, on el seu candidat a l’alcaldia va mostrar-se satisfet i content de la feina feta durant aquestes setmanes.va ser el lloc escollit per Esquerres per Molins de Rei per celebrar el tancament de la campanya electoral. Un total de 120 persones van participar en l’acte on va regnar l’entusiasme i el positivisme.
Al més pur estil català, després del sopar, es va procedir al repartiment de coca i de cava per a tots els assistents.

Posteriorment, va arribar el moment dels parlaments dels membres més representatius d’Esquerres de Molins de Rei. La primera va ser la número 3 de la llista electoral, la independent Silvia Guillén, i en segon lloc, el número 2, Jordi Romeu, representant d’Esquerra Nacionalista de Molins de Rei.

L’alcaldable d’Esquerres per Molins de Rei va cloure els parlaments amb un emotius discurs. Primerament va valorar molt positivament la coal·lició de les forces d’esquerres de la vila de Molins de Rei. “Hem fet un esforç per intentar unir les diferents forces sobiranistes i nacionalistes del municipi, depsrés de molts anys, ERC i ENMR anem junts a una mateixa llista electoral”, va explicar Puntas, qui va afegir: “creiem que això ens ho estava demanant la gent, nosaltres hem estat capaç de fer-h i som una opció vàlida gràcies a la nostra experìencia i a les noves incorporacions que tenim”.

Ja amb la imminència de les eleccions, Puntas va assegurar: “Esperem que la gent valori les candidatures per la feina feta fins ara al govern i també per les seves propostes, no per la seva potència de propaganda o de mitjans a l’hora de fer publicitat de les seves candidatures”.

Respecte al treball realitzat durant la campanya electoral, Víctor Puntas va declarar-se content i realitzat per tot el que comporta dur a terme una campanya, i va remarcar sobretot el fet de comptar amb “el millor equip humà per tirar endavant el municipi”.

L’acte va finalitzar amb l’actuació d’un grup musical on tots els assistents van ballar i van mostrar un esperit positiu tot esperant el resultat de les eleccions d’aquest diumenge.

Recomanacions personalitzades