La CUP tanca la campanya Rumb al bar

La música del grup Rumb al Bar va acompanyar a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) durant l’acte de final de campanya. Àlex Maymó finalitza la campanya amb satisfacció i la sensació de que “la CUP ha crescut molt en aquests 4 anys”.

Alguns membres de la CUP van pujar a l'escenari per animar la festa // Jose Polo

Alguns membres de la CUP van pujar a l'escenari per animar la festa // Jose Polo

La rumba catalana va amenitzar l’acte final de campanya de la Candidatura d’Unitar Popular de Molins de Rei. La festa, el civisme i el bon ambient van regnar entre les 8 de la tarda i, aproximadament, les 11 de la nit. El grup Rumb al Bar va fer les seves actuacions abans i després dels parlaments de molts dels membres de la llista. Durant la vetllada, afins al partit i curiosos per la música van aturar-se a la Plaça del Mercat per tal de veure l’espectacle.

La festa de la CUP a la Plaça del Mercat es va animar al entrar la nit // Jose Polo

La festa de la CUP a la Plaça del Mercat es va animar al entrar la nit // Jose Polo

L'organització tenia aquests estris per tal de desplaçar-se per la Plaça del Mercat // Jose Polo

El partit va utilitzar segways per desplaçar-se l'últim dia de campanya // Jose Polo

El cap de llista, Àlex Maymó, va repassar la feina feta al llarg dels quatre anys a l’Ajuntament i va tornar a valorar-la com a “molt positiva”. En declaracions a Viu Molins de Rei, Maymó va especificar que a la CUP “no només la votarà gent independentista, sinó que també ho fa gent treballadora amb ganes d’un Molins de Rei més just”. Durant al seu discurs, Maymó va desitjar-li sort “als companys i companyes que siguin regidors durant el proper mandat” deixant intuir d’aquesta manera que espera que la CUP tingui, com a mínim, tres regidors ja que la primera dona de la llista, Laura Peradalta, està en el número 3, tot just darrere de Roger Castillo, que ocupa la segona posició de la llista.

La campanya de la CUP a Viu Molins de Rei

Recomanacions personalitzades