Ivan Arcas vol "revitalitzar els polígons industrials"

Ivan Arcas ha presentat les seves propostes en indústria i comerç. El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei es compromet a “potenciar el comerç de proximitat, treballar amb consens amb els botiguers i revitalitzar els polígons industrials”.

Ivan Arcas conversa amb un grup de veïns a la plaça de l'Àngel // IxMdR

L’alcalde i cap de llista d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, ha continuat les “Converses amb l’alcalde“, unes xerrades que es van repetint pels barris de la vila amb la finalitat d’intercanviar impressions, recollir propostes i explicar el programa d’Iniciativa per Molins de Rei. Aquest cop ho ha fet a la plaça de l’Àngel.

El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei ha recordat que el percentatge de llocs de treball industrials a la vila continuen sent superiors als de la comarca i Catalunya, i per això “cal revitalitzar els polígons industrials i aprofitar nous nínxols d’ocupació”. També s’ha referit al comerç i a la seva aposta per “potenciar el comerç de proximitat, treballar amb el consens i el diàleg dels botiguers, i donar-li un impuls més enllà de Molins de Rei”.

Ivan Arcas ha incidint endestacar d’altra banda els valors del seu partit. “No podem deixar en segons quines mans la difícil situació personal en la que es troben molts vilatans amb l’excusa que el mercat tot ho solucionarà”, ha advertit Arcas al reduït grup de persones amb qui ha conversat a la plaça de l’Àngel.

Recomanacions personalitzades