Víctor Puntas assegura que es "plantarà" davant les retallades de CiU

El candidat d’Esquerres per Molins de Rei, Víctor Puntas, es compromet a “no donar cap pas enrere i mantenir les prestacions socials” i assegura que es “plantarà” davant les retallades de CiU en sanitat, educació i serveis socials.

Víctor Puntas va compartir dinar amb companys de partit i membres de les entitats de lleure // Exmdr

Mentre els membres d’Iniciativa per Molins de Rei estaven a la Festa del Baix Llobregat i es veien a integrants d’altres candidatures a diferents punts de la vila fent campanya, només Esquerres per Molins de Rei va donar suport explícit a la campanya solidària “Ni un plat buit!” a l’escola Pont de la Cadena. La campanya solidària es va dur a terme el passat dissabte, organitzada per l’agrupament escolta Jaume Vicenç Vives, l’esplai MIB, l’esplai l’Agrupa i Creu Roja de Molins de Rei, amb la intenció d’ajudar a través d’una recollida d’aliments a les famílies de la ciutat que estan patint els efectes de la crisi econòmica. Per recollir els aliments, els infants i joves de les entitats de lleure de Molins de Rei van anar als domicilis i els van portar a l’Escola Pont de la Cadena, on hi havia el punt de recollida.

Després d’un gran dinar popular consistent en una gran paella, Víctor Puntas es va comprometre a “mantenir les prestacions socials i l’estat del benestar a Molins de Rei” i va afegir: “Em plantaré davant les retallades que CiU està aplicant a la sanitat, l’educació i els serveis socials. No permetrem que la crisi la paguin els de sempre: les classes populars i treballadores del país”.

El cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei també es va comprometre a posar en marxa el Pla d’Infància i Adolescència, “que ha de permetre crear la Xarxa d’Infància per enfortir el treball de tots els agents i entitats que treballen pels infants i les famílies”. En aquesta temàtica, el programa d’Esquerres per Molins de Rei també exigeix la construcció de la nova llar d’avis de la Granja, es compromet amb la transformació de la llar d’avis Josep Mestres en un espai de serveis i activitats per a la gent gran, un augment de les prestacions del nou CAP de La Granja i exigeix que “el servei de ginecologia millori les seves instal·lacions i l’atenció a les dones”. En igualtat, Esquerres per Molins de Rei vol continuar impulsant el Pla Municipal per a la Igualtat d’Oportunitat entre Homes i Dones i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones. En quant a cooperació, els republicans volen aprovar i seguir les directrius del Pla Director de Cooperació i Relacions Internacionals “per garantir una major implicació de l’Ajuntament i fer una cooperació més eficaç”.

Recomanacions personalitzades