Ivan Arcas promet habitatge de protecció oficial a la Riera Bonet

Ivan Arcas s’ha compromès a crear habitatge protegit a la Riera Bonet durant una visita al barri. L’alcalde i candidat d’Iniciativa creu que s’ha de “rehabilitar el barri modificant el seu planejament per que es guanyi edificabilitat”.

Ivan Arcas va conversar amb els veïns acompanyat de Mercè Ferrer i Sergi Conde // IxMdR

El candidat a la reelecció com alcalde, Ivan Arcas, creu que “el creixement de la trama urbana de Molins de Rei no és el final de l’urbanisme; és l’oportunitat perquè neixi un nou model de vila”. Iniciativa parla de Molins de Rei 2020 -el nom de la plataforma creada per donar suport a la candidatura– com la fita del nou model d’urbanisme.

En una visita a la Riera Bonet en el marc de les “Converses amb l’alcalde”, Arcas s’ha compromès a “contribuir en els propers anys a rehabilitar el barri modificant el seu planejament perquè es guanyi edificabilitat i es faci habitatge de promoció pública”. Ivan Arcas, després d’alertar durant el cap de setmana dels riscos de la sociovergència, ahir va recordar que no acceptaran “cap retallada per part de la Generalitat” en referència als compromisos subscrits entre Ajuntament i Generalitat per crear habitatge protegit al barri de la Riera Bonet. El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei es va comprometre davant un grup de fidels a continuar amb la promoció pública a través del Pla Local d’Habitatge, una eina que estableix des de l’Ajuntament quines són les previsions i estratègies a aplicar a curt i mitjà termini en matèria d’habitatge.

Continuen les “Converses amb l’alcalde”

Ivan Arcas va continuar ahir la seva ronda de visites als barris on manté les trobades amb els veïns en el marc del que anomenen “Converses amb l’alcalde”, que van començar el passat divendres, amb una visita al barri del Canal. Aquest és un format que Iniciativa per Molins de Rei està utilitzant durant la campanya electoral a tots els barris com aposta per mantenir un contacte directe amb els ciutadans.Ahir va ser el torn de la Riera Bonet, al parc Antoni Méndez, “un lluitador per la dignitat de les persones i un exemple per a tots nosaltres”, com va definir la número 4 de la llista, Mercè Ferrer.

 

Recomanacions personalitzades