Escollits els membres de les meses electorals del 22-M

270 molinencs conformaran les 30 meses electorals repartides a nou col·legis durant la jornada d’eleccions municipals el proper 22 de maig. El sorteig es va celebrar dimecres i els escollits ja han rebut la notificació.

Mesa electoral al CEIP Alzina durant les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 28 de novembre // Arxiu Viu Molins de Rei

Molins de Rei comptarà, com en les últimes eleccions, amb  30 meses electorals repartides en els nou col·legis electorals següents: l’Alfons XII, el Pont de la Cadena, el Centre Cívic Pont de la Cadena, el Centre de Formació d’Adults Rafael Farré, el Centre Cívic Riera Bonet, l’Escola Estel, l’Ambulatori (CAP) antic, l’Alzina i la Sínia.

Un total de 270 habitants participarà en el procés electoral. Els escollits reben una notificació a domicili que els indicarà els advertiments legals que corresponguin, i el lloc que hauran d’ocupar en el procés de vot de les properes eleccions.

El sorteig dels membres de les meses electorals es va realitzar en un ple extraordinari celebrat el passat dimecres 27 d’abril a la sala de sessions del consistori molinenc. Mitjançant un programa informàtic es van designar els membres i els suplents de les meses electorals. En el sorteig es van escollir aleatoriament el president de la mesa i dos suplents, i el primer i el segon vocal amb dos suplents també cadascú.

Recomanacions personalitzades