El Camell estrena conte

El  passat 14 d’abril es va fer la presentació d’un conte sobre el Camell a la Biblioteca Pau Vila, un acte emmarcat a la celebració dels 30 anys de la bèstia més estimada pels molinencs. El títol escollit pel conte ha estat El camell surt per la Festa Major i la presentació va ser un èxit de públic.

La idea va sorgir d’un grup de camellaires que ho van proposar a la resta de companys, van pensar que seria molt bona idea i que a més a més tindria una bona acollida. La Marina Raventós i la Núria Raventós han estat les encarregades d’escriure el text del conte, la Núria Polo ha fet les il·lustracions i el Miquel Pellicer ha estat l’encarregat del disseny gràfic.

El conte explica la història del Martí, un nen que recorre totes les activitats del Camell durant la Festa Major de la vila: visita el Camell, participa a l’activitat “Despertem al Camell”, posa el mocador característic al balcó de casa, acompanya a la seva germana a donar-li el xumet i per últim veu la correcuita del Camell a la plaça de l’Ajuntament.

Molts nens van assistir a la presentació del llibre del Camell a la Biblioteca Pau Vila // Irene Terrón

El conte només té projecció a Molins de Rei, però des del dia de la seva presentació, i comptant la celebració de Sant Jordi,  ja s’han venut  200 exemplars.  De moment no hi ha cap previsió en publicar un altre conte, però segons informen les fonts més properes al projecte, s’ha parlat que es podria plantejar un altre publicació que parlés de la sortida del Camell per Carnestoltes.

Recomanacions personalitzades