La Jove Cambra Internacional de Catalunya crea una delegació a Molins de Rei

La Jove Cambra Internacional de Catalunya ha establert una delegació a Molins de Rei amb la intenció de donar formació i suport a nous projectes empresarials liderats per joves del municipi.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya és una associació no governamental, en la qual joves de tot el món aprenen a assumir responsabilitats i a desenvolupar habilitats directives mitjançant el treball en projectes per a la comunitat. L’Espai Jove de Molins de Rei va acollir, el passat 1 de març, la presentació del  grup promotor de la Jove Cambra Internacional de Catalunya de Molins de Rei.

La presentació es va realitzar al nou Casal de Joves de l'Avinguda València // JCI

La presentació va anar a càrrec de Sol Navarro, jove molinenca que encapçala el grup promotor de Molins de Rei, i d’Alfred Pitarch, president nacional 2010 de la JCI de Catalunya. El regidor d’Emancipació Juvenil, Xavier Montserrat, va donar la benvinguda a l’acte i va donar el seu suport “a un projecte que neix amb la voluntat d’impulsar i recolzar les propostes i projectes dels joves emprenedors”, tot fomentant la formació com a element clau.

La JCI forma part de la Federació Mundial de Joves Líders i Emprenedors amb presència a més de 115 països, i vol oferir una formació directiva treballant per la comunitat.

Recomanacions personalitzades