El CFS Molins 99 ja és líder en solitari

Tarda màgica al poliesportiu de La Sínia. En un partit èpic, el CFS Molins 99  ha guanyat 6-2 al Toyota Sant Fruitós i s’ha col·locat líder en solitari a tres punts del segon classificat.

El CFS Molins 99 després del partit

El CFS Molins 99 després del partit

El resultat, 2 a 6, pot fer pensar que el partit ha estat un passeig, però en el minut 10 de la segona part, el resultat era d’empat a dos i els visitants estaven crescuts. Però aquesta temporada només hi ha un destí i aquest és el desitjat ascens a Preferent. Per això, els jugadors ho donen tot al damunt de la pista i quan convé passen pel damunt del contrari. I així ha estat, després de l’empat a dos, han posat la sisena marxa i en 4 minuts han resolt el partit, marcant tres gols que han posat un marcador inassolible pels de Sant Fruitós de Bages.

A la primera part, potser ha pesat una mica la responsabilitat d’haver de guanyar o empatar per ser líders en solitari. Tot i això, les oportunitats més clares eren dels d’en Victor Medina. De totes maneres, al minut 4 l’equip s’ha avançat en el marcador (1-0) amb un xut ras i col.locat de l’Àlex, des de la dreta de l’atac. Semblava que a partir d’aquí tot seria més fàcil, però el Toyota es defensava bé i de tant en tant sortia al contraatac posant en perill la porteria local, molt ben defensada aquesta primera part pel Victor Gonzàlez.

En el minut 16, en Sergi ha tret una falta que li havien fet a ell mateix i en Paco, molt atent al segon pal, ha marcat el 2-0. Poc abans d’acabar la primera part ha arribat la jugada desgraciada del partit, quan en un xoc fortuit, el jugador número 4 del Toyota ha caigut damunt de la cama del Ruben i li ha lesionat el genoll. Una primera exploració a Urgències fa pensar que potser només serà un esquinç, però caldrà esperar a dilluns per poder saber exactament l’abast de la lesió.

La segona part ha començat amb dubtes per part dels molinencs, fet que han aprofitat els del Bages per escurçar diferències, marcant el 2-1 en el minut 2. La cosa s’ha posat encara més difícil, quan ens hem quedat sense en Sergi, per doble amonestació. L’equip contrari ha aprofitat la superioritat i ha marcat l’empat a dos. Era el minut 5 i el Toyota es mostrava molt perillós davant la porteria del Victor. Quan més aprop estàvem del 2-3 ha arribat el segon gol de l’Àlex que ha fet embogir la grada, marcant el 3-2.

A partir d’aquest moment s’ha vist el millor Molins de la temporada i en uns minuts excel.lents, per emmarcar, en Josep ha fet el 4-2 i en Manolo el 5-2 des dels 10 metres. Abans, en Victor Sanmartín també havia aturat un llançament des dels 10 metres, evitant un possible 4-3. En ple festival molinenc, en Paco ha tancat el marcador fent el definitiu6-2, a porteria buida, quan un Toyota desesperat estava jugant de cinc.

– Han jugat: Victor González, Sergi, Àlex (2 gols), Jorge, Paco (2 gols), Josep (1 gol), Borja, Manolo (1 gol), Ivan, Ruben, Victor Sanmartín i Rafa.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades