Un centenar de persones ja “donen la cara” per la CUP

“Jo també dono la cara per la CUP” es tracta d’una iniciativa creada per la CUP de Molins de Rei amb l’objectiu d’aconseguir el suport explícit i públic d’aquells molinencs que vulguin donar recolzament al partit. En dos mesos, ha superat el centenar d’adhesions.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei ha aconseguit en només quatre anys crear-se un forat al panorama polític. Una mostra més és el suport de molinencs i molinenques al seu projecte, que s’està canalitzant a través de un blog en el que es convida a donar la cara pel partit i participar en el programa electoral que està confeccionant el partit.

La CUP senyala: “Sempre hem cregut que el nostre projecte no ha d’estar tancat al grup de persones que hi treballem més activament en el dia a dia sinó que creiem que totes aquelles persones que creguin en el nostre projecte també han de participar-hi”. I és aquest forat el que estan cobrint entre els noms que mostren el seu suport al partit, des dels que militen activament fins els que simplement demostren la seva confiança en les seves accions. El regidor i portaveu del partit, Àlex Maymó, apuntava aquesta setmana en el seu blog personal que en els últims mesos “és quan s’ha notat més l’increment de persones que col·laboren amb major o menor mesura amb la CUP”. Maymó explica que la llista electoral d’enguany mostrarà noves incorporacions de diferents edats: “Enguany es veurà reflectit que una gran part de la llista sobrepassa els 40 anys”, el que significarà una consolidació important pel partit ampliant l’espectre que ocupen, ja que fa quatre anys pràcticament la totalitat de la llista estava formada per joves.

La campanya “Jo també dono la cara per la CUP” es va posar en marxa a mitjans de gener i en només dos mesos ja supera el centenar d’adhesions. A la seva web es pot trobar el formulari de suport i el llistat d’adhesions, entre els que es troben molts dels que ja van ajudar a que la CUP aconseguís el seu primer regidor però també molts altres noms independents o fins i tot provinents d’altres partits com Esquerra i descontents amb la situació actual de l’Ajuntament.

Laura Herrero / David Guerrero

Recomanacions personalitzades