El CN Molins de Rei suma una altra victòria

L’absolut A del CN Molins de Rei va guanyar ahir per 14 a 6 contra els bascos de l’Askartza, a casa, en un partit clarament decantat pels molinencs.

Després de dues grans victòries contra l’Helios i el Sevilla, i una derrota d’esperar contra la Latina, els molinencs no es deixen afectar  pel darrer partit i encaren una jornada amb empenta i força.

El partit, jugat el dissabte a les 18h, a la piscina municipal, es tornava a emmirallar en l’equip de temporades anteriors. Una victòria clara, tot i que no senzilla, ja que l’equip basc va defensar des del primer moment. Un partit tranquil respecte targetes i incidents, cosa complicada en aquest esport on el contacte físic és clau.

Amb un primer quart ajustat, on l’Askartza es va avançar en el partit, els de Sergi Pedrerol van revifar-se i no van deixar que el contrari els tornés a passar en el que quedava de partit, demostrant així la seva superioritat quan en el tercer quart, l’Askartza sols havia pogut encertar tres dianes.

Tot i així, la notícia del partit és potser l’ascens de dos joves del cadet. Aleix Castillo i Albert Cortina van jugar amb l’Absolut A fent molt bon paper. Aleix Castillo va poder lluir-se amb un gol des de fora la defensa sorprenent el porter de l’Askartza, ex-jugador del CN Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades