Una nova sala d’oci nocturn obre les seves portes aquest cap de setmana

La Sala Komanche, la nova sala d’oci nocturn de la vila, s’inaugura aquest dissabte 19 de març. Es troba situada en una de les sales de la discoteca Eitwo però és independent d’aquesta i tindran accessos diferents.

Cartell promocional de la inauguració de la sala (fer clic per ampliar)

Sala Komanche oferirà una alternativa a la vida nocturna de Molins de Rei, incorporant gèneres musicals alternatius com el Reggae, l’Ska, el Rock, Rumba-fusió, Hip Hop, Dancehall i Drum’n’bass de la mà dels dj ‘s PerroFlako (Miki Casas) i Dj de la Caputxa (Iria Subirana). Estarà oberta tots els dissabtes de les dotze de la nit fins a les sis de la matinada i s’inclouran concerts, DJ’s convidats i espectacles diversos.

La inauguració d’aquest dissabte començarà a les dotze de la nit i comptarà amb espectacles de malabars i de foc a càrrec del Casal de Joves la Mola. L’entrada serà gratuïta i es regalarà una samarreta a les primeres 500 persones.

El projecte de la nova sala compta amb el suport dels bars Cal Dit, Nímbin i Bar Baretxu, i amb entitats dels pobles veïns com JAMAC de Corbera de Llobregat (Joves Associats per la música l’art i la cultura) i AJLP de la Palma de Cervelló (Associació de Joves de la Palma).

Per els joves de Molins de Rei, s’ofereix el servei de Bus Nit cada 15 minuts des de les 2:25h fins les 3:40h des del Carrer Foment fins la sala, al polígon industrial El Pla.

Recomanacions personalitzades