La pluja obliga a suspendre el Carnestoltes

L’organització del Carnestoltes a Molins de Rei ha decidit suspendre la rua prevista per a aquesta tarda degut a la intensa pluja que hi ha en aquests moments. S’ha posposat fins les cinc de la tarda de demà, amb una concentració de comparses que precedirà la sortida del Camell.

Cartell del Carnestoltes 2011. Cliqueu-hi per veure'n el programa (PDF)

La decisió s’ha pres aquest migdia tenint en compte que donat el cas que parés de ploure aquesta tarda tampoc hi hauria temps suficient de preparar totes les infraestructures necessàries. Per tant, se suspenen tots els actes prevists per aquest vespre a excepció de la Bygoti’s Party, una festa que tindrà lloc a partir de mitjanit al Foment Cultural i Artístic.

L’empresa organitzadora del Carnestoltes, R(Teatre)D, ha explicat a Viu Molins de Rei de quina manera es posposaran les activitats d’aquesta tarda fins demà. Diumenge a les 5 de la tarda s’ha organitzat una trobada de comparses a la plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc també la lectura del pregó i la rebuda del Rei Carnestoltes. A continuació es farà una passada de les comparses fent un petit recorregut per alguns carrers del centre vila, acabant a la mateixa plaça de l’Ajuntament. De tota manera, Roger Sàbat, responsable d’R(Teatre)D ha volgut remarcar que “no es tractarà d’una rua, sinó simplement d’una passada de les comparses“. De nou allà es farà una petita festa amb refrigeri i música, que durarà fins la sortida del Camell. Sobre aquest punt, Sàbat ha explicat que “aprofitarem tot allò que ja teníem preparat per dissabte: barres, menjar, beguda… i també aprofitarem l’equip de so que hi ha pel Camell”. És a dir, es farà una versió reduïda del Carnestoltes perquè les comparses tinguin l’oportunitat de mostrar la feina que han estat fent durant els darrers mesos.

Tot seguit, se seguirà amb el programa previst, és a dir, amb el Corre-cuita del Camell, que ha de començar a la mateixa plaça de l’Ajuntament amb el Ball del Camell a les 19.30.

Òbviament, aquest “Pla B” que ha preparat l’organització només serà possible si la meteorologia ho permet. En aquest sentit, si les prediccions eren bastant clares pel que fa al dia d’avui anunciant fortes pluges, de cara a demà no hi ha gaire consens al respecte. Mentre el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) no preveu precipitacions per demà, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) anuncia pluges amb un 60% de probabilitat.

Recomanacions personalitzades