Gemma Parramon és la nova Secretària d’Acció Municipal de SI al Baix Llobregat

La portaveu de la Secció Local de Solidaritat Catalana (SI) de Molins de Rei, Gemma Parramon ha sigut escollida per a coordinar la Secretaria d’Acció Municipal de la Direcció Comarcal del partit al Baix Llobregat. Aquesta Secretaria tractarà tots els afers que tinguin a veure amb un municipi i del quals se’n vulgui fer ressò.

Gemma Parramon durant l'assamblea de presentació de la secció local de SI a Molins de Rei // Irina Gimeno

L’elecció es va fer en el Primer Congrés Comarcal del partit el divendres 11 de febrer que va comptar amb més de 70 adherits i simpatitzants i amb taula presidida per Emili Valdero, cap de campanya de SI i per Jaume Jaume, Coordinador de la Regional Metropolitana.

Parramon afronta amb il·lusió aquest nou repte: “L’abordo amb molt desconeixement, però m’entusiasma perquè crec que puc aprendre molt i penso que hi ha multitud de coses que es poden fer. Ara he de buscar bons interlocutors en cada municipi. És una Secretaria molt important, ja que els municipis són els nuclis des d’on Solidaritat pot créixer”, ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei la nova Secretaria d’Acció Municipal de SI a la comarca.

Nou organigrama al Baix Llobregat

Jordi Anguera va ser escollit com a Coordinador Comarcal del Baix Llobregat. Anguera viu a Sant Just Desvern des de fa 25 anys, és economista i el 2007 va ser nomenat Director de l’Agència Catalana del Consum des d’on ha promogut una Nova Llei del Consum que inclou l’obligació d’etiquetar en català tots els productes de consum. Anguera, militant d’ERC durant molt anys, va decidir donar-se de baixa de la formació el passat agost i apuntar-se a Solidaritat Catalana. Durant el Congrés, Anguera va manifestar: “Tenim com a objectiu prioritari que el Baix Llobregat sigui un referent d’activitat política i propostes dins de Solidaritat i treballarem al costat de totes les comissions locals, dels adherits i dels simpatitzants de la comarca per ajudar-los a explicar que Catalunya necessita esdevenir un Estat per a que tots els catalans puguem viure millor”.

En el Congrés es van elegir tots els càrrecs que conformen la Direcció Comarcal i que inclouen a David Costa (Begues) a la Secretaria d’Organització;  Javier Diéguez (Sant Just Desvern), a la Secretaria de Finances; Herminio Gàmez (Sant Boi de Llobregat), a la Secretaria d’Imatge i Comunicació; Jordi Bover (Castelldefels), a la Secretaria de Dinamització i Ramon Puiggròs (Sant Feliu de Llobregat), a la Secretaria de Nova Ciutadania. Tal i com afirma Parramon Solidaritat Catalana “ha començat la casa per la teulada i ara de mica en mica va fent els fonaments. Necessitem estructures petites que pengin de la grossa”.

Recomanacions personalitzades