La 17a edició del concurs de dibuix Josep M. Madorell ja té guanyadors

El Concurs de Dibuix Infantil Josep M. Madorell ja ha arribat a la seva 17a edició, mantenint un bon estat de forma. L’entrega de premis realitzada diumenge al migdia ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

El president de la Generalitat va participar a l'entrega de premis del concurs de dibuix // Jose Polo

L’acte d’entrega de premis va tenir lloc el diumenge de la Fira de la Candelera a l’escenari de la Fira d’Entitats, on es van poder veure durant tot el cap de setmana els dibuixos dels nens participants. Oriol Romeu, cap de programació de Ràdio Molins de Rei, va ser l’encarregat de presentar l’acte. Com en les darreres edicions, el concurs compta amb tres categories: infants de 4 i 5 anys (20 participants), infants de 6 a 8 anys (26 participants) i infants de 9 a 12 anys (18 participants).

Els premis d’enguany van ser per a Nora Nubiols, Clàudia López i Maria Llecha en la categoria de 4 i 5 anys, per a Pau Montserrat, Helena Esplugas i Mar Monllús en la categoria de 6 a 8 anys i per a Nil Vinyets, Aïna Sanllehí i Pedro Cabello en la categoria de 9 a 12 anys. El primer premi d’aquesta darrera categoria, Nil Vinyets, va rebre el guardó de mans d’Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va finalitzar amb els parlaments de l’alcalde de la vila, Ivan Arcas, i el Sr. President Artur Mas.

Estand de la Fira d'Entitats destinat a l'exposició dels dibuixos presentats // Estel Tort

Recomanacions personalitzades