Una nova derrota emboira la lliga pel CN Molins de Rei

L’absolut A del CN Molins de Rei suma una altra derrota contra el Manresa (11-10), antepenúltim en la classificació. Fora de casa i arbitratge dolent, són dos factors que ja no serveixen d’excusa en un partit com el d’aquesta jornada.

http://noticiaswaterpolomanresa.blogspot.com/

Els de Sergi Pedrerol no van saber controlar els nervis en veure un Manresa amb ganes de victòria i decisió. Els locals van saber mantenir els peus parats als molinencs. Un partit igualat, respecte al marcador, amb unes primeres parts favorables al Molins de Rei no van ser suficients per aconseguir una victòria necessària per l’equip. El Manresa va lluitar i el Molins no va saber aprofitar més d’una ocasió de superioritat. Es va poder veure un porter sublim per part de l’equip local i un equip desconcertat per part dels visitants.

L’arbitratge va ser molt protestat per ambdues parts i les amonestacions van repartir-se amb facilitat tant per un equip com per l’altre. El resultat, però, va ser la derrota per 11 gols a 10 del CN Molins de Rei. Una derrota ajustada i totalment inesperada que enfosqueix la lliga per l’equip absolut A. Amb un lideratge clar del Montjuïc, els de Molins de Rei queden atrapats en una sisena posició totalment incòmode, tenint en compte les “relliscades” de l’equip aquesta temporada.

Recomanacions personalitzades