EL CN Molins de Rei cau a les Canàries

Una ajustada derrota contra el Metropole (11-10) fa caure al CN Molins de Rei un altre cop de la part alta de la classificació. Els de Sergi Pedrerol perden l’oportunitat d’escalar una nova posició i situar-se tercers.

Després d’un partit totalment igualat, els illencs van marcar el gol de la victòria en un últim quart molt lluitat. Aquesta derrota significa la pèrdua de dues posicions en la taula classificatòria.

Mentrestant, la Latina segueix amb el seu liderat després d’haver vençut l’Hospitalet fora de casa, cosa que hagués permès als molinencs arribar a la tercera posició. Però mentre no arribin noves jornades, el Molins de Rei ocuparà un sisè lloc important en aquesta lliga que promet resultat imprevisibles i partits sorprenents.

La propera jornada de l’absolut A del club serà fora de casa contra el Manresa, equip contra el qual van començar la lliga, amb una bona golejada, just abans de les famoses derrotes que mantenen en guàrdia a l’equip.

Recomanacions personalitzades