El CFS Molins 99 empata a 5 contra el Pla del Llobregat

El Club Futbol Sala Molins 99 empata a 5 contra el líder fent un pas més en el camí de l’ascens a preferent. El poliesportiu de La Sínia ha creat un ambient espectacular pel partit més important del que portem de temporada.

Els aficionat més joves del CFS Molins 99 han animat més que mai al seu equip

Els aficionats més joves del CFS Molins 99 han animat més que mai al seu equip

Una Sínia plena a vessar ha presenciat aquesta tarda l’empat a cinc del CFS Molins 99 contra el Pla de Llobregat. El públic ha omplert com mai el pavelló per veure un partit de futbol Sala de gran qualitat, entre dos equips que aspiren a tot. Podem dir que els nostres s’hi han deixat la pell.

Després del que s’ha vist aquesta tarda, és molt probable que aquests dos equips siguin els “escollits” a final de temporada per pujar a Preferent. La primera part ha començat molt forta i els nostres ja havíen fet dos pals (Borja i Josep) abans del minut 13. L’Àlex, en el dia del seu debut, ha marcat l’1-0 en el minut 14. Una triangulació entre en Manolo, Ruben i Borja, ha fet que aquest darrer marqués el 2-0. En Victor Gonzàlez ha fet vàries intervencions de molt mèrit, impedint el gol del contrari. Poc abans d’acabar aquesta primera part, els de l’Hospitalet han escurçat distàncies en el marcador fent el 2-1.

A la segona, al minut 2, els forasters han tornat a marcar fent l’empat a 2. En Jorge ha estavellat una altra pilota al pal, en el minut 3. Les oportunitats hi eren però la pilota no volia entrar. Finalment, al minut 8, en Ruben ha fet el 3-2, després d’una excel.lent assistència de l’Àlex. L’alegria ha durat poc perquè pocs segons més tard, era el Pla que feia el 3-3. En uns minuts de bogeria, en Paco marcava el 4-3, en el minut 9 i el Pla es posava pel davant en el marcador al fer dos gols més de contraatac, en només un minut (4-5). En un final de partit trepidant, amb els molinencs jugant de cinc, en Paco ha marcat el definitiu 5-5. Amb aquest resultat, seguim estant amunt i de ben segur que seguirem donant guerra i venent molt cara la nostra pell.

La setmana que ve ens espera l’Orange Papiol, equip que aquest any ha pujat de segona, i que després d’un mal inici ara està començant a trobar el seu lloc en la categoria.

Han jugat: Victor Gonzàlez, Jorge, Ruben (1 gol), Borja (1 gol), Paco (2 gols), Àlex (1 gol), Ivan, Josep, Manolo, Rafa i Victor Sanmartín.

Jaume Molins (jugador del CFS Molins 99)

Recomanacions personalitzades