El CFS Molins 99 supera al Rubí i li treu la segona posició

Cop d’efecte del Club Futbol Sala Molins 99 que guanya a Rubí (4-6) i ja és segon, posició que dona dret a pujar a Preferent.

El CFS Molins 99 respon com un campió i s’endú els tres punts de Rubí, amb una exhibició de joc i ambició. Ja són dos partits seguits guanyant a la pista de dos seriosos candidats a l’ascens. La màquina del Sènior “A” vola cap a Preferent. En una segona part pletòrica, els d’en Victor Medina han esmicolat al Rubí, segon classificat i rival directe cap a l’ascens, i se’n van directes cap a Preferent. Amb l’empat (3-3) del Pla de Llobregat, a casa contra el Balsareny, l’equip serà  líder si els guanya a La Sínia el proper dissabte.

La primera part ha estat dominada pel Rubí, però els molinencs han sabut aprofitar amb encert les poques oportunitats que han tingut per foradar la porteria rival. En la primera oportunitat dels molinencs, al minut 7, en Paco ha marcat el 0-1. Al minut 12, en Manolo aprofita una falta llençada pel Sergi des del córner dret i marca el 0-2. Un apoteòsic Victor Gonzàlez ha aturat el primer doble penal dels rubinencs en el minut 15 de partit. Els del Vallès Occidental estaven dominant el partit i al minut 17 han posat l’1-2 en el marcador. Un minut més tard, en Victor aturava una altra vegada un doble penal al Rubí. Al minut 19, una vermella directa al porter dels vallesans ha donat l’oportunitat al Sergi marcar de doble penal, però el porter rubinenc ho ha impedit. En un darrer minut de la primera part totalment boig, amb superioritat numèrica, en Jorge ha marcat un golàs des de la dreta de la porteria dels locals. Era l’1-3. Faltaven 20 segons per arribar al descans i tot semblava indicar que el marcador ja no es mouria. Res més lluny de la realitat, en 20 segons els locals han marcat dos gols. El 2-3 amb un fort cacau que ha entrat per l’escaire de la porteria del Victor i el 3-3 de llançament des dels 10 metres. Abans de llençar aquest doble penal, l’àrbitre ha expulsat injustament al Borja, per avançar-se de la seva posició, abans que el contrari llancés des dels 10 metres.

A la segona part ha canviat radicalment la decoració i els molinencs s’han fet amos i senyors de la pista des del primer segon. Ja només començar la part hem disposat d’algunes oportunitats per trencar l’empat, però la sort no ens ha acompanyat. En aquesta segona part, el joc dels molinencs ha sigut gairebé perfecte. No ha estat fins el minut 9, que en Ruben ha fet el 3-4, després d’una genial assistència del Sergi. Davant teníem un gran equip que lluitava totes les pilotes i ens feia difícil el domini. En el minut 14, una falta assenyalada al Rafa, per trigar més de 4 segons en llençar la pilota, ha servit perquè els rubinencs empatessin a 4. L’àrbitre ha expulsat al nº6 del Rubí, en el minut 17, per una falta que ha suposat el primer doble penal de la segona part, que ha transformat en gol el Paco (4-5). Faltaven 3 minuts per acabar el partit i el Rubí ha jugat de cinc, però el Molins ha sabut defensar amb molt d’encert. Fins i tot, en Paco ha tingut una altra oportunitat per sentenciar el partit, però ha errat el llançament des des 10 metres. A falta de 26 segons per acabar, en Ruben ha sentenciat el partit, fent el definitiu 4-6 a porteria buida.

Josep Canals (jugador del CFS Molins 99)

Recomanacions personalitzades