Es celebra el primer Torneig de Reis Turbo de waterpolo a Molins de Rei

Els dies 3 i 4 de gener va celebrar-se a la piscina municipal de Molins de Rei, la primera edició del Torneig de Reis Turbo en la categoria benjamí.

En aquesta primera edició, s’ha comptat amb la participació de 15 equips de waterpolo d’arreu de Catalunya, entre els quals hi trobem el C.N. Molins de Rei.

La competició començava amb una fase de grups, de la qual en sortien classificats els dos primers de cada grup. El C.N. Molins de Rei, participant del grup D, va quedar a les portes de classificar-se quedant com a tercer classificat per darrere de l’Atlètic-Barceloneta i el Sant Andreu, equips naturals de la màxima categoria, Divisió d’Honor.

La final va disputar-se el passat dia 4 de gener a la piscina municipal entre el C.N. Martorell i el C.N. Barcelona. Després d’un partit igualat i sols per un gol de diferència, els benjamins del Barcelona es van imposar al Martorell. Així doncs, el Barcelona va marxar de Molins de Rei amb el torneig i cap derrota a la butxaca, ja que han guanyat tots els partits jugats.

Recomanacions personalitzades