Mor Joan Bartolí, exjugador del RCD Espanyol

El molinenc i exjugador del RCD Espanyol, Joan Bartolí i Figueras, ha mort als 75 anys d’edat. Bartolí va estar durant 10 anys a l’Espanyol durant la dècada dels 50.

Joan Bartolí amb la samarreta de l'Espanyol

Joan Bartolí amb la samarreta de l'Espanyol

Joan Bartolí i Figueras va morir el passat dijous 30 de desembre als 75 anys d’edat. El defensa va estar a la disciplina del primer equip del RCD Espanyol durant deu temporades entre la 54/55 i la 64/65, disputant 171 partits i acumulant més de 15.000 minuts.Tres anys després del seu debut, ja era titular indiscutible a l’eix de la defensa. Amb el club “perico” va baixar un cop a Segona Divisió, l’any 1962, tot i que a l’any següent va poder refer-se amb un ascens de nou a Primera Divisió.

Bartolí va arribar a disputar l’antiga Copa de Fires tot i que no va tenir sort a les competicions europees ja que només va jugar en cinc ocasions. Després de deixar l’entitat blanc-i-blava va anar a Alacant per jugar amb l’Hèrcules, on va aconseguir pujar a Primera Divisió la temporada 66/67. El molinenc va arribar a jugar amb la selecció espanyola B.

El central destacava pel seu caràcter i la seva cintura. Després de deixar la seva carrera com a futbolista va dedicar-se al negoci de les impressions i va obrir una impremta a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei. En diverses ocasions va col·laborar amb els clubs de futbol de la vila per fer les impressions de publicitat dels partits que es disputaven a la vila.

[imagebrowser id=2]

Recomanacions personalitzades