Pere Bergoñón “Pier” es presenta a l’alcaldia de Molins de Rei

L’artista molinenc “Pier” serà candidat a les pròximes eleccions municipals amb el PMI, un partit polític de nova creació. Segons ha pogut saber en exclusiva Viu Molins de Rei, es declararà “la independència política de Molins de Rei” i el 25% del pressupost es destinarà a Cuba.

Pier recollint el premi "Quinze arcades" dels premis de Ràdio Molins de Rei

Pier recollint el premi "Quinze arcades" dels Premis Ràdio Molins de Rei

L’artista Pere Bergoñón Raventós, més conegut com Pier, serà el candidat del PMI (Partit Molinenc Independent) a l’alcaldia de Molins de Rei a les pròximes eleccions municipals. Segons fonts del propi partit, en el programa del PMI és proposarà “la independència política de Molins de Rei”. Això significarà que l’Ajuntament ja no haurà de rendir comptes a la Sindicatura i que no serà necessària una interventora ja que Molins de Rei disposarà d’un règim fiscal propi. L’entorn proper a Enric Franch ha assegurat que si es confirma aquest extrem, el regidor de Finances continuarà en el càrrec.

L’estima d’en Pier per Cuba també es mostra al programa del partit polític que encapçala ja que proposa destinar un 25% del pressupost municipal a Cuba. En matèria de cultura, Viu Molins de Rei també ha pogut conèixer que s’està estudiant la possibilitat d’eliminar el Festival de Cinema de Terror i convertir-lo en el Festival de la Cançó de Molins de Rei. Part del pressupost destinat a Cuba serviria pel mecenatge de diferents cantants cubans i tot apunta a que es realitzarà un concurs entre els diferents artistes subvencionats per crear un himne oficial de Molins de Rei que substitueix l’himne oficiós “Avui he tornat” del propi Pier.

Diversos personatges de la vila com el cap de programació de Ràdio Molins de Rei, Oriol Romeu, i el presentador de televisió Jordi Hurtado ja han mostrat la seva afinitat cap al nou partit polític. Els responsables de l’Ateneu Mulei ja han ofert el seu local per ubicar la seu del partit de nova creació.

David Guerrero / Jose Polo

Actualització (29/12/2010): Aquesta notícia és una broma publicada en motiu del dia dels innocents. Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

Recomanacions personalitzades