El CFS Molins 99 tanca l’any amb una nova victòria

El Club Futbol Sala Molins 99 supera a un rival complicat per 8 gols a 4 i tanca l’any amb totes les aspiracions d’ascens intactes.

El CFS Molins 99 jugava contra un equip molt fort a casa seva, però que perd pistonada quan juga fora. El Montbui és un equip que si arriba cap el final del partit amb un marcador  ajustat et pot causar problemes. Per això la millor solució en aquests cassos és posar-se pel davant el més aviat possible i anar tranquils durant tot el partit.

El partit no podia haver començat més malament perquè al minut 6 de la primera part ja perdíem per 0-1. Però això només ha estat un miratge i un minut més tard, en Paco ha posat l’empat 1-1 al marcador després d’un xut molt ajustat. Els nostres dominaven clarament el partit i al minut 10, una altra vegada en Paco posava als molinencs per davant del marcador (2-1), en una jugada d’estratègia en el llançament d’una falta. Per acabar d’arrodonir el bon joc de la primera part, enManolo ha marcat el tranquilitzador 3-1, just abans d’acabar el primer període.

A la segona part, el Montbuí ha començat a ser més agressiu i ha posat a prova al nostre porter en un parell de vegades. Però al minut 2, en Pepo ha posat el 4-1 al marcador, després d’una gran jugada d’equip i una excel.lent passada d’en Sergi. El Montbuí semblava mort, però han seguit lluitant i han marcat el 4-2 al minut 4. A partir d’aquest moment, els molinencs han començat a fer un gran joc i a tenir moltes ocasions de gol. Al minut 7, en Jorge ha marcat el 5-2, en una jugada des de l’esquerra i al minut 9, en Ruben ha fet el 6-2, a passada d’en Sergi. El Montbui jugava de cinc i ha escurçat distàncies, marcant el 6-3 en el minut 12. Amb el contrari jugant de cinc, en Rafaha tingut un parell d’ocasions de marcar a porteria buida. Amb un Montbui desesperat pel bon joc molinenc, en Sergi ha marcat el 7-3 en el minut 14, després d’una passada d’en Borja i un parell de minuts més tard, era el propi Borja qui feia el darrer gol local, posant el marcador en un 8-3.

Finalment, des dels 10 metres, era l’equip de l’Anoia el qui tancava el marcador fent el definitiu 8-4.En definitiva, molt bon partit el que s’ha vist aquesta freda tarda de dissabte a La Sínia, sobretot a la segona part, on els espectadors hem pogut disfrutar d’allò més.

Cal destacar la gran animació del partit que han fet, des de la “grada jove”, els nois de l’Infantil, que no han parat d’animar als nostres sèniors. Moltes felicitats a tot aquest grup de nois, que amb els seus ànims ajuden cada setmana a emputjar al equip cap a la victòria.

Ara toca preparar el gran partit al camp del Balsareny, on els nostres han de guanyar per demostrar fins on poden arribar.

– Han jugat: Victor G., Rafa, Jorge (1 gol), Pepo (1 gol), Borja (1 gol), Ruben (1 gol), Paco (2 gols), Sergi (1 gol), Jesús i Manolo (1 gol)

Josep Canals (jugador del CFS Molins 99) i Jose Polo

Recomanacions personalitzades