Gran victòria pel CN Molins de Rei

L’absolut A del Molins ha superat un entrebanc molt dur vencent el filial del Barceloneta per 12 gols a 10 a la piscina municipal. Un partit igualat demostra la dificultat de la lliga d’enguany.

Els nois de Sergi Pedrerol han viscut aquesta tarda un partit que probablement viuran més sovint. Trobem una lliga plena d’equips forts i amb opcions a l’ascens que fa més difícil la possibilitat de primeres posicions. Tot i així, això promet bon joc i bons partits.

Avui mateix, la piscina municipal rebia l’Atlètic Barceloneta, el filial del tot poderós C.N. Barceloneta. Amb un inici favorable, els molinencs han arrossegat la derrota durant quasi tot el partit. La diferència era de tres dianes, però al tercer quart del partit els de casa han marcat dos gols consecutius que han comportat la revitalització de l’equip sencer.

Amb aquesta petita remuntada l’equip ha apretat el marcador de manera que, al començament de l’últim quart, ja s’han posat per davant en el partit.

Durant els 32 minuts de joc s’han vist uns gols fantàstics tant per part del Barceloneta com del Molins de Rei, així com unes jugades d’ovació.

En tot cas, la propera jornada no serà fins el dia 15 de gener, fora de casa, contra el Concepción, un dels durs de rosegar.

Recomanacions personalitzades