El sènior masculí de bàsquet trenca la ratxa de derrotes contra el Nàstic

El CE Molins de Rei aconsegueix guanyar un partit després de quatre derrotes en els quatre últims partits. Això pot significar un punt d’inflexió en la trajectòria dels entrenats per Juan Couto.

Imatge del final del partit

Imatge del final del partit (http://basquet-molinsderei.blogspot.com/)

El Nàstic de Tarragona, equip que en la seva secció de futbol està a segona divisió, arribava a Molins després de guanyar tres partits seguits. En aquestes categories, els equips tarragonins són molt més perillosos com a locals que com a visitants degut a la pressió que exerceixen les pistes tarragonines sobre els arbitres. El partit era una oportunitat pel CE Molins de Rei. L’equip de Juan Couto portava quatre derrotes consecutives i necessitava trencar amb aquesta situació que començava a minvar greument els ànims dels joves jugadors.

El primer quart ha començat amb el típic intercanvi de punts per part dels dos equips. En aquest inici de partit els molinencs han tornat a recuperar sensacions que feia temps que no sentien. Es veien amb possibilitats de tornar a guanyar. En el segon quart el paper del “joc col·lectiu” ha estat clau segons l’entrenador Juan Couto. Sis jugadors locals ja havien encistellat. 42 a 28 al descans.

El tercer temps ha estat ple de dubtes i errades per part dels dos conjunts. Aquí, el CE Molins de Rei ha tornat a recuperar aquella maduresa com a equip que el caracteritzava la temporada anterior. Els de Juan Couto han agafat una renda màxima de 20 punts. El final del partit ha recordat a derrotes anteriors. El Nàstic s’ha apropat poc a poc i un parcial de 0 a 9 ha deixat la diferència dels molinencs en només tres punts. Al final, la defensa i el joc interior del CE Molins de Rei ha permès tornar a provar la mel de la victòria.

Anotacions: Ferran (9), Amigó (13), Noel (12), Ruben (13), Miquel (8), Jose (2), Vico (11), Casals, You (7) y Xavi (2).

El proper partit es a la pista del Viladecans dissabte a les 17:30.

Recomanacions personalitzades