El Molins de Rei CF deixa escapar dos punts d’or al camp de l’Esparreguera

El Molins de Rei CF es deixa empatar en els últims minuts de partit quan guanyava per 1 gol a 4. Un excés de confiança per part del Molins i una gran eficàcia de l’ Esparraguera van ser la causa principal de la remuntada.

Davant un rival directe en la lluita per la permanència, el primer equip del Molins de Rei CF se la jugava al camp de l’ Esparreguera. Després de la gran victòria assolida la setmana anterior, els molinencs volien mantenir la bona ratxa de resultats.

Un gol dels locals en els primers minuts de joc del partit, va servir per despertar als molinencs. Una gran recuperació en línia de tres quarts de Buba i una bona definició davant el porter posava el 1-1. Més tard, una jugada per banda dreta de Rebollo i un pase de la mort per a sorpresa de tota la defensa rival, deixava a Jordi Prats sol per posar el 1-2. Amb el marcador a favor el Molins es va trobar molt a gust, va ser llavors quan, un cop més, Rebollo assistia a Mario i aquest signava el 1-3, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part. En la reanudació, el Molins va seguir oferint la seva millor versió i una falta llançada per Rebollo, amb una gran rematada de cap de Joel, feia el 1-4.

Semblava que el partit estava sentenciat en el minut 60, però va ser llavors quan va començar la remontada local. En el 65, després d’una errada defensiva feia arribar el 2-4. Ja en el 85, l’Esparreguera es posava de nou en el partit, després d’un gol en una jugada estràtegica. Va ser llavors quan el Molins havia de treure ofici i matar el partit, a base de perdre temps i no complicar-se la vida en defensa. Peró en els últims instants de joc, un cop més, un desajust defensiu provocava el definitiu 4-4.

Tot i la gran actuació de Josep Rebollo, amb tres assistències de gol, un excés de confiança per part del Molins i una gran eficàcia de l’Esparreguera van ser la causa principal de la remuntada.

La setmana vinent el Molins se la juga a casa contra la Unificación Prat. L’equip haurà de buscar la victòria sense un dels seus centrals habituals, Carlos, ja que després de perdre els nervis amb el 4-4, va ser expulsat.

Recomanacions personalitzades