L’Atlètic Incresa passa per sobre de l’EF Baix Llobregat

L’equip del barri del Canal aconsegueix la victòria per 1 gol a 6 en el primer derbi de la temporada. El triomf torna a posar el rumb cap a l’ascens de categoria.

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa

Tarda estranya. Per primer cop, les dues entitats que comparteixen les instal·lacions del Municipal Ricard Ginebreda s’enfrontaven en categoria amateur. L’Atlètic Incresa, tercer a la classificació, era el gran favorit per emportar-se la victòria davant l’EF Baix Llobregat, quart per la cua.

El partit ha començat amb un gol de l’Incresa en els primers cinc minuts. Pintaven bastos pels homes de Ken Fujita. Poc desprès, el 0 a 2. Sobre els vint minuts de partit una bona acció de l’equip local donava esperances a l’EF Baix Llobregat (1-2). Un nou gol abans del descans deixava clar que aquestes esperances no eren més que falses esperances.

La segona part ha estat un monòleg de l’Incresa. El seu mig del camp ha controlat el matx en tot els aspectes i a més a més, els seus davanters han estat encertats de cara a porta. Els gols anaven caient amb una facilitat increïble fins arribar al resultat final. Un clar i dur 1 a 6.

Recomanacions personalitzades