El Molins de Rei CF aconsegueix tres punts per seguir lluitant

El Molins de Re CF  va aconseguir el passat diumenge davant del Masquefa molt més que tres punts. Va adquirir una dosi d’autoestima i confiança molt important. Els homes de Joan Garcia no sumaven una victòria des de la segona jornada de lliga.

Desprès de diverses ocasions dels dos equips, una errada en la defensa local prop del minut 20 va provocar el 0-1. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. En el segon temps  i quan semblava que el Molins no millorava en el seu joc, Mario, un jugador que recupera l’equip després de no haver tingut gaire bona relació amb l’antic entrenador, va provocar un penal que Sergio es va encarregar de marcar.

Després de l’empat, el Molins de Rei va donar la seva millor cara i fruit del seu gran joc va arribar el 2-1, obra de Buba. Els molinencs van ser capaços de mantenir el marcador fins al final del partit.

La setmana vinent el Molins visita el camp de l’Esparraguera, un rival directe en la lluita per la permanència, tenint en compte que aquest és el gran objectiu de la temporada.

Recomanacions personalitzades