Un grup de motoristes independentistes surt de ruta des de Molins de Rei

Un grup d’independentistes aficionats a les motos ha aprofitat que avui era festiu per fer una ruta en grup que ha utilitzat Molins de Rei com a punt de trobada.

Els motoristes han sortit de la plaça de l’Església de Molins de Rei passades les 10 del matí, han enfilat per les costes del Garraf, arribant fins a Vilanova i la Geltrú, passant pel pantà de Foix i tornant per Vilafranca del Penedès i l’Ordal fins arribar de nou a Molins de Rei. Un cop retornats al punt de partida, els assistents han pogut gaudir d’un aperitiu de germanor a l’Ateneu Mulei.

El grup de motoristes que ha sortit avui des de Molins de Rei es va formar per tirar endavant la primera manifestació en moto per la independència del passat 11 de setembre. L’activitat ha permés col·laborar a Motards per la Independència, un grup que vol formalitzar-se com a entitat i seguir organitzant sortides en moto, i l’Ateneu Mulei.

Recomanacions personalitzades