Molins de Rei acull per primer cop la Copa de la Reina d’Halterofília

Feia 18 anys que no es disputava un Campionat d’Espanya d’Halterofília per Federacions a Catalunya. L’organització valora molt positivament l’experiència i pensa en tornar-la a repetir el més aviat possible.

Imatge de l'entrega de premis (Irene Terrón)

Imatge de l'entrega de premis (Irene Terrón)

El XIV Campionat d’Espanya per Federacions d’Halterofília s’ha dut a terme aquest dissabte a Molins de Rei. És la primera vegada que la vila acull una competició d’aquesta magnitud en el món de l’aixecament de pes. La selecció catalana, amb moltes participants del Club Halterofília Molins de Rei, ha quedat tercera fent un molt bon paper. La selecció canària ha consolidat el seu rol de favorites al guanyar seguides de l’equip de la Comunitat Valenciana.

La molinenca Judith Calvo en acció (Federació)

La molinenca Judith Calvo en acció (Federació)

L’entrenador del CH Molins de Rei, David Soria, es mostra molt content de com han sortit les coses “tothom ens ha felicitat per l’organització”, “un tercer lloc és una molt bona posició per la selecció catalana” ha declarat a Viu Molins de Rei. L’únic punt negre ha estat que al Poliesportiu Municipal feia una mica de fred i “potser faltava un canó d’aire calent”. Soria està molt satisfet de que l’entrenador de la selecció guanyadora pensi que el campionat ha estat “el millor que s’ha fet mai”. El CH Molins de Rei espera ara que la Federació Espanyola torni a confiar en ells per organitzar el Campionat d’Espanya sot 15 o el Campionat d’Espanya de Clubs. L’entrenador ha valorat l’actuació de les esportistes de Molins de Rei com a “molt bona”.

Recomanacions personalitzades