El ple municipal de novembre minut a minut

Viu Molins de Rei ha retransmès el ple ordinari del mes de novembre des de l’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. El ple es va celebrar la nit del dimecres 24 de novembre entre les 19.30 i les 24.30h.

Entre els temes apareguts al ple tornen a aparèixer modificacions al pressupost del 2010, l’aprovació del projecte museològic i el pla cultural d’equipaments 2010-2015. Ara podeu consultar l’arxiu cronològic de tots els tweets que es van fer durant el ple, tant per part nostre com de diferents regidors presents a la xarxa com Xavi Paz (PSC), Joan Ramon Casals (CiU), Víctor Puntas (ERC) i Jessica Revestido (PSC):

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: En uns minuts comença el ple municipal de Molins de Rei. Us l’expliquem en directe a través de Twitter.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Força públic a la sala de plens. El projecte museológic i el pla d’equipaments culturals aixequen expectació entre els implicats.

Jessica Revestidojessica76: comencem! #pledemolinsde rei

jrcasalsjrcasals: Al ple de l’ajuntament de molins de rei.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Un ple més, surt el pressupost del 2010 a debat. El PSC torna a queixar-se de la manca d’informació per fer un debat correcte.

Jessica Revestidojessica76:@xavipaz replica al Sr. Franch… Els regidors de govern comenten n veu baixa

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El regidor de Finances, Enric Franch, parla de problemes informàtics que impedeixen oferir tota la informació actualitzada.

Jessica Revestidojessica76: tot son prob técnics!

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Àlex Maymó (@CUPMolinsdeRei): “Una pressió fiscal, que s’ha incrementat un 29% en 4 anys, està salvant els números de l’Ajuntament”.

Víctor PuntasVICTORPUNTAS011:En el ple municipal, serà llarg perquè portem una hora i estem al 1r punt.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Franch: “Tenim un ajuntament sanejat. El nivell de serveis és digne, l’ajuntament no té dèficit i el nivell d’endeutament és prudent”.

Jessica Revestidojessica76: 3 minuts molt ben aprofitats! Tant que semblen 10!!

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Franch: “No pretenc que el @PSCMolinsdeRei m’aplaudeixi, però espero que s’alegrin de que estem bé de diners”.

Xavi Pazxavipaz: @ViuMolinsdeRei el problema és que no ho sabem, ni nosaltres ni intervenció municipal. A nosaltres ens agradaria tenir la certesa.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El regidor de Cultura, Jordi Romeu, està detallant el Pla d’Equipaments Culturals 2010-2015. Us l’explicarem en detall a la web.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La nova biblioteca i un nou espai escenico-musical són algunes de les propostes que es prevue construir en els propers anys.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El @PSCMolinsdeRei es mostra conforme amb el pla d’equipaments culturals, però mostra algunes discrepàncies.

Jessica Revestidojessica76: @xavipaz intervé n nom dl @pscmolinsderei “el molí podria sr 1espai cultural on s’incorpori la biblioteca”

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La discrepància més important, segons el portaveu @xavipaz, és l’ubicació de la biblioteca. El PSC proposa el Molí.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Xavier Montserrat (ERC) destaca la planificació que suposa el pla i reconeix que s’han creat moltes expectatives amb la Federació Obrera.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei:Considera positives aquestes expectatives perquè és “una peça clau per a Molins de Rei”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei:Xavier Montserrat (ERC): “No veig la biblioteca al Molí. És un espai central, molt important, i allà ha d’estar l’ajuntament en un futur”.

Jessica Revestidojessica76: Xavier Montserrat (ERC) diu q el molí s massa emblemàtic pr sr ekipament cultural… K s més emblemàtic k la CULTURA D LA VILA?

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Joan Ramon Casals (@jrcasals), de CiU, destaca que el pla d’equipaments “sigui viu” i reconeix l’important paper de les entitats.

jrcasalsjrcasals: @ViuMolinsdeRei bon resum, gracies

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Maymó (CUP), en referència al pla d’equipaments: “Són reivindicacions històriques i ha arribat el moment de tirar-les endavant”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Després de l’acord de tots els partits, Jordi Romeu (Cultura), assegura que el pla d’equipaments “reflexa una voluntat col·lectiva”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Jordi Romeu: “La complexitat de fer la biblioteca al Molí seria molt gran. No pot esperar i la pl. de la llibertat és millor ubicació”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Jordi Romeu (Cultura): “Les expectatives de recuperació de la Federació Obrera les complirem. Ja trobarem l’encaix entre tots els usos”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El pla d’equipaments culturals s’aprova amb el vot favorable de tots els partits excepte la CUP, que s’absté. I ara, el pla museològic.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Ja us explicarem a la web el projecte museológic en detall. El nou museu comença a agafar forma amb aquest document.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Joan Ramon Casals (CiU): “Avui fem un pas molt important per consolidar la nostra identitat, i arribem aquí gràcies a la societat civil”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Un cop aprovat el projecte museològic, els propers pasos són redactar el projecte museogràfic i l’arquitectònic. Encara queda molta feina.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El projecte museològic s’aprova per unanimitat. Els Amics del Museu, presents a la sala, parlen de “dia històric”.

Xavi Pazxavipaz: @ViuMolinsdeRei I també s’ha de felicitar als amics del museu. Gràcies

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Josep Monfort, d’Amics del Museu, reivindicant el paper dels museus: “Són la memòria del passat, història del present i projecció del futur”

Xavi Pazxavipaz:Aprovem el projecte museulogic, quan les coses es fan bé, nosaltres les recolzem. Molins de Rei surt guanyant

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El ple aprova per unanimitat l’adhesió al Manifest del dia internacional contra la violència envers les dones.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El ple també aprova el Manifest de rebuig pels fets del 8 de novembre a Al-Aiun.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La @CUPMolinsdeRei ha intentat incloure uns punts més contundents però la resta dels partits l’han rebutjat i emplaçat al proper ple.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: @jrcasals explica el conveni de col·laboració signat entre el Centre García Nieto i el Consell Comarcal.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El conveni permetrà ampliar el ventall de serveis del Centre García Nieto, especialment en formació ocupacional i serveis per emprenedors.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El @PSCMolinsdeRei reclama que les entitats veinals dels barris de muntanya també disposin d’un local social.

Jessica Revestidojessica76: La companya Esther Espinosa explica la moció dl @pscmolinsderei sb barris de muntanya

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Joan Ramon Casals (CiU): “L’Ajuntament ja es planteja cedir Can Santoi a l’Associació de Veïns de la Rierada, no calia aquesta moció”.

img src=”http://a2.twimg.com/profile_images/1109946574/LOGO_TWITTER_GRANDE_normal.png” alt=”Viu Molins de Rei” width=”48″ height=”48″ />ViuMolinsdeRei: Els partits del govern municipal critiquen que l’associació de veïns hagi utilitzat a l’oposició per portar el tema al ple.

Jessica Revestidojessica76: Ara els ciutadans no poden posar-se en contacte amb el @pscmolinsderei!!!!

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: En @xavipaz assegura que l’Ajuntament va faltar a una reunió amb veins. L’alcalde respon “Si us plau Xavi, tu has vist moltes pel·lícules”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La moció del @PSCMolinsdeRei ha comptat amb el recolçament dels partits de l’oposició, però no ha sortit endavant.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El ple s’allarga amb quatre punts sobrevinguts incorporats a última hora. L’oposició critica aquest mètode.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: A discussió més modificacions al pressupost incloses a última hora en el ple. Enric Franch, regidor de finances, celebra tenir superàvit.

Xavi Pazxavipaz: Una vegada més mostrem el nostre rebuig a les decisions econòmiques i dèficits contractuals de l’Ajuntament. Han de clarificar la situació

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: L’oposició s’oposa a les modificacions i exigeix que es clarifiqui la situació financera de l’Ajuntament per enèsima vegada.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: En @xavipaz (PSC) critica que el regidor de Finances actua “amb ocultisme i té més informació de la que transmet”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Enric Franch, un ple més puja el to del debat i li diu a Maymó (CUP): “Jo he estat a l’oposició i mai he tingut aquesta marrulleria seva”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Les 12 de la nit passades, l’ambient s’escalfa. Enric Franch, amb to despectiu, contra Maymó i Paz ja és una situació habitual.

Jessica Revestidojessica76: aixo sembla de tot menys un ple…

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El ple aprova per unanimitat la moció de suport a la Declaració dels castellers com Patrimoni de la Humanitat.

Jessica Revestidojessica76: tanco k m kedo snse bateria! Ncara ns falten ls preguntes al ple!! Naniit!

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El president de l’AAVV de la Rierada utilitza el torn de paraules per “demanar disculpes a l’equip de Govern si no ens mereixem un local”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: El representant de la Rierada lamenta que “els veins de muntanya es senten abandonats”.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Fins aquí la retransmissió del ple municipal de Molins de Rei. Cinc hores després de l’inici, gràcies per seguir-nos.

Recomanacions personalitzades