Dolors Camats assisteix al sopar d’ICV al Foment

Iniciativa per Catalunya Verds va celebrar el passat divendres un sopar a la sala polivalent del Foment CiA. L’acte va comptar amb l’assistència d’unes 80 persones, a més de la de Saida Ehiliuch, veïna de Molins de Rei, i la Dolors Camats, números 36 i 2 respectivament a les llistes electorals del partit per Barcelona.

L’alcalde de la vila, Ivan Arcas, durant el seu parlament va elogiar l’acció de govern del tripartit que ha realitzat segons Arcas millores considerable al Baix Llobregat i a Molins de Rei amb projectes com el nou CAP de la Granja, l’hospital Moisés Broggi, les 73 mesures per reduir la contaminació atmosfèrica o els nous habitatges per a gent gran i jove.

Dolors Camats durant el seu parlament al sopar d'ICV al Foment CiA (ICV Molins de Rei)

Per la seva banda, Saida Ehiliuch va parlar del problema del canvi climàtic i de la necessitat de que un govern d’esquerres promocioni l’economia verda. El nou govern, a més, segons Ehiliuch ha de crear ocupacions estables i de qualitat per lluitar contra a crisi.

Dolors Camats va fer un discurs sobre els valors de l’Esquerra, un valors que segons la número dos a les llistes per Barcelona han d’estar basats en els principis i en l’ètica. Creu que s’han d’impulsar polítiques d’esquerres, defensar l’ecologia i la llibertat, uns valors que segons Camats estan molt lluny de les polítiques neolibeals del mercat.

Recomanacions personalitzades