El CFS Molins 99 destrossa al Sant Fruitós (1-9) i camina fort cap a Preferent.

La intensa boira de la comarca del Bages no ha impedit una nova victòria del Sènior “A” aquesta

arxiu

arxiu

nit a Sant Fruitós. Els jugadors del Victor Medina passen pel damunt del Toyota Sant Fruitós i segueixen ferms en el seu camí cap a Preferent. Literalment han esclafat al Sant Fruitós de Bages, sense deixar-los cap opció. Al minut 6 de la primera part ja havien sentenciat el partit amb un contundent 0-3. El Toyota no ha tingut res a fer davant el fort ritme que han marcat els molinencs des de l’inici del partit. Inspirats al davant, forts al darrera i segurs a la porteria, així ha estat el poder dels nostres, que s’han reivindicat com a seriosos aspirants a pujar de categoria. Lluny queden les dues primeres jornades, on es van mostrar una mica fluixos i van deixar escapar quatre punts. Aquell dubitatiu inici ha donat pas a una forta revolució que només ens pot portar a Preferent. Encara és molt aviat, però aquest equip s’ha recuperat molt favorablement de les ferides inicials i ara és un ferm candidat a pujar de categoria.

Fantàstica primera part on l’equip local no ha pogut seguir el fort ritme marcat pels molinencs i al minut 6 ja s’ha vist que el Molins99 no volia sorpreses i ja guanyava per 0-3, amb un primer gol d’en Sergi, al minut 3, i dos d’en Coco en els minuts 5 i 6. Jugant amb superioritat numèrica, per expulsió del nº4 del Sant Fruitós, en Pepo (Josep Canals) ha marcat el 0-4 al minut 15. Abans de lesionar-se, en Sergi ha marcat el 0-5, al minut 16. En Ruben ha fet el 0-6 en que ha acabat la primera part.

La segona, ha començat més tranquila, però jugant amb la mateixa intensitat que  la primera. En una gran jugada d’en Jorge, en Ruben ha marcat el 0-7 al minut 7. Un parell de minuts més tard, el Toyota feia de penal rigorós el gol de l’honor (1-7). Lluny de relaxar-se, els molinencs han seguit lluitant i jugant amb gran intensitat. Fruit de les ganes i de la constància, en Pepo ha tancat el marcador (1-9) amb dos gols, marca de la casa.
Com a part positiva, destaquem el retorn a l’equip d’en Jesús Gonzàlez, després d’estar algunes setmanes lesionat.

La nota negativa del partit ha estat la lesió d’en Sergi. Esperem que no sigui res i el proper cap de setmana ja estigui recuperat i pugui jugar. En resum, podem dir que avui a Sant Fruitós del Bages s’ha vist a un Molins99 molt seriós i amb moltes ganes de ser un ferm candidat a pujar a Preferent. Destaquem un any més el deplorable comportament de part del públic local. Cada any, quan anem a aquest poble, ens trobem que una part del públic no se sap comportar com a persones civilitzades i es passen el partit cridant i insultant a l’àrbitre sense cap motiu. Si es perd un partit per un contundent 1-9, algú pot pensar que ha estat culpa de l’àrbitre ?

Han jugat: Victor Sanmartín, Victor Gonzàlez, Rafa, Jorge, Borja, Coco (2 gols), Sergi (2 gols), Jesús, Paco, Pepo (3 gols) i Ruben (2 gols).

Proper partit a casa contra un rival apriori més assequible, AEK Sant Cugat, a les 16:15 a la Sínia.

Recomanacions personalitzades