L’Atlètic afronta un partit clau contra el Pallejà

Demà a les 12 al Municipal Ricard Ginebreda s’enfronten el segon contra el tercer classificat del grup del Baix Llobregat de tercera territorial.

Atlètic Incresa

Atlètic Incresa

L’Atlètic Incresa arriba en bona forma a un dels partits que marquen el transcurs d’una temporada. Els del Barri del Canal arriben segons a la classificació i reben al tercer, el Pallejà. Són dos equips diferents, aconsegueixen els punts amb mètodes diferents. Els molinencs són un conjunt jove, basen el seu joc en una circulació ràpida de la pilota buscant les internades per la banda dels seus dos extrems. De l’altre banda, el Pallejà, és un equip rocós, molt ben armat en defensa. Surten al contraatac liderats per la força i corpulència del seu migcentre, que arriba molt bé des del darrera, i amb la qualitat de l’altre pilar del seu mig del camp, potser,un dels jugadors amb més tècnica de la lliga.

Sense cap mena de dubte, demà al Ricard Ginebreda podrem gaudir d’un dels partits més interessants de la temporada.

Recomanacions personalitzades