Es presenten els equips del Futbol Sala Molins 99

Aquesta tarda s’han presentat els catorze equips del Futbol Sala Molins 99 al poliesportiu municipal de la Sínia. Un total de 160 esportistes conformen l’entitat que enguany ha començat la dotzena temporada.

La novetat ha estat la presentació un equip cadet femení. El president de l’entitat, Jaume Solé ha explicat que l’objectiu per aquest any és “afiançar-nos a la nova instal·lació i seguir consolidant els equips de cara al futur”. Un futur que “està assegurat gràcies a la canalla que ens envolta”. Solé  ha aprofitat la presentació dels equips per encoratjar als pares dels esportistes a “seguir donant sempre una bona imatge dins i fora de la pista”.

Els equips del Futbol Sala Molins 99 al poliesportiu de la Sínia

Els més joves representen el futur de l’entitat

El regidor d’esports de la vila, Víctor Puntas, ha animat als esportistes dient-los: “representeu a Molins de Rei allà on jugueu i sigueu conscients de la responsabilitat que això suposa”.

Puntas ha valorat la pràctica de l’esport com  “un espai cada cop més important en la nostra vida quotidiana”.  L’alcalde, Ivan Arcas, ha destacat “l’esforç i la dedicació del club perquè no perdeu la il·lusió de jugar“.L’acte ha finalitzat amb les diferents categories fent-se la fotografia d’equip per la vigent temporada.

Recomanacions personalitzades